Stacks Image 12
De naam LouiseJanA verwijst naar Louise Engelen en Jan-Louis Geukens, de grootouders van Jona.
Onrechtstreeks door hen is deze realisatie mogelijk geworden. Uit dankbaarheid worden hun namen weerhouden in de naam van het Centrum. Als orgelpunt werd de A van de aglomeratie Antwerpen toegevoegd,
daar waar het centrum gevestigd is.

In LouiseJanA bieden een aantal ervaren therapeuten verschillende behandelingen aan die bedoeld zijn om bewuster om te gaan met fysieke en mentale gezondheid en een verantwoorde levensstijl.

Elk van de therapeuten heeft een degelijke professionele vorming jarenlange ervaring. Zij verbinden zich tot voortdurende bijscholing.

Beroepsgeheim en integriteit zijn voor ons vanzelfsprekend. Kwaliteit in de zorgverlening is voor ons een must.


Het is onze missie mensen te begeleiden en samen met hen te onderzoeken welk soort therapie best past bij hun problematiek. Dit kan in samenwerking met hun behandelende arts of in overleg met een arts verbonden aan ons centrum.

In een sfeer van vertrouwen met eerbied voor je eigenheid willen we een stukje mee op weg gaan in je zoektocht naar meer harmonie, geestelijk evenwicht en een betere gezondheid.
In een gezellige ruimte met een 20-tal comfortabele zeteltjes kan je op een ontspannen manier voordrachten en workshops volgen. We kiezen ervoor enkel thema’s te weerhouden die aansluiten bij gezondheid en ontwikkeling.

Omdat wij begaan zijn met zowel jouw fysiek als emotioneel welzijn kiezen wij in LouiseJanA heel bewust voor biologische producten. Wij zijn er immers van overtuigd dat ons lichaam hierdoor beter ondersteund wordt.

Eten doe je immers elke dag, en onze voeding is mee de basis van gezonde cellen in ons lichaam. Jij krijgt hier de kans om kennis te maken met een biologische thee of koffie, biomelk en rietsuiker, biologische koekjes, ed.

Vraag ons gerust extra advies rond bio-voeding. “Hoe kan ik overschakelen van gewone naar biologische voeding?”
Stacks Image 7